Előfizetői tartalom

Koronavírus: fenntartják a szigorú korlátozásokat az országok

MTI
|
Portfolio
A világon 107 339 144 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 354 416, a gyógyultaké 60 025 308 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint csütörtök reggeli adatai szerint. Az elmúlt 24 órában 1862 új betegnél mutatták ki Magyarországon a koronavírus-fertőzést, elhunyt 97 ember. Az elmúlt napokban stagnáló vagy enyhén emelkedő esetszámokat láttunk itthon, a mai adattal egyértelművé vált, hogy kissé romlik a helyzet. A brit vírusmutáció Magyarországon is hozzájárulhat a járvány erősödéséhez, sőt akár a berobbanásához is, és a következő 2-3 hét dönti el, hogy a március 1-ig meghosszabbított korlátozások sorsa mi legyen - többek között ezt mondta el a csütörtök délelőtti szokásos Kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter jelezte, hogy lesz egy oltásigazolás és elárulta azt is, hogy mennyibe kerül a kínai vakcina egy emberre számított adagja, illetve azt is, hogy mikorra várhatóan mennyi embert tudnának beoltani.

2021. február 12. 00:28 Megosztás Nem hosszabbította meg a csehországi szükségállapotot a prágai képviselőház Elutasította a vasárnap lejáró csehországi szükségállapot meghosszabbítását a parlamenti alsóház csütörtökön késő este. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés