Előfizetői tartalom

Gyorsul a járvány Magyarországon, Németország szigorít, Tirol a mutáns gócpontja lett

Portfolio
1707 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 387 462 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt 70 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 13 706 főre emelkedett. Februárban újra emelkedni kezdett a koronavírussal regisztrált fertőzöttek száma Magyarországon, és mára egyetértés van abban, hogy újra gyorsulóban van a járvány. A nemzetközi színtéren is szépen lassan felpörög a járvány, pedig a második hullám szigorításai még sok helyen érvényben vannak.

2021. február 14. 18:44 Megosztás Vakcina: a britek már 15 millió embert beoltottak Meghaladta a 15 milliót a koronavírus ellen beadott oltások száma Nagy-Britanniában - közölte vasárnap Nadhim Zahawi, a brit oltási program irányításáért felelős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés