Előfizetői tartalom

Máris újabb eljárást indítanak Donald Trump ellen a demokraták

Portfolio
Pert indított Donald Trump ellen Bennie Thompson demokrata politikus, a Képviselőház nemzetbiztonsági testületének elnöke. A polgári bíróságon benyújtott keresetben azzal vádolta meg Donald Trumpot, hogy szélsőséges szervezetek segítségével, előre megfontoltan felkelést szított január 6-án, amikor támogatói megostromolták a Capitoliumot.

Bennie Thompson alig öt nappal azután nyújtotta be a keresetet Donald Trump ellen, hogy felmentette a szenátus az ellene indított alkotmányos felelősségre-vonási ügyben. A CNN arról ír, hogy Trumpot és ügyvédjét, Rudy Giulianit azzal vádolja a politikus, hogy összeesküvést szerveztek a Proud Boys és az Oath Keepers nevű szélsőjobboldali szervezetetekkel, hogy felkelést szítsanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés