Előfizetői tartalom

Putyin Oroszország elleni provokációkra figyelmeztet

MTI
Moszkvának tudomására jutott, hogy a koronavírus okozta Covid-19 betegség elleni küzdelemben, egyebek között az orvostudomány területén elért eredményeivel kapcsolatban "információs provokációk készülnek ellene" - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) vezetőségének szerdai moszkvai tanácskozásán.

Putyin szerint Oroszország ellen "céltudatos információs kampány" zajlik, amelynek keretében sok kérdésben "megfellebbezhetetlen és alaptalan vádakkal" illetik. Megjegyezte, hogy a világjárvány elleni küzdelem globális feladatát csakis összefogással lehet megoldani.     Az elnök az FSZB feladatai között sorolta fel annak megakadályozását, hogy a koronavírus új változatai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés