Előfizetői tartalom

Katasztrófa az, amit látunk: veszélybe került az autópiac feltámadása Európa egyik legerősebb országában

Portfolio
Hatalmasat zuhantak az autóeladások a koronavírus-járvány második hullámának megfékezése érdekében hozott szigorú intézkedések miatt az Egyesült Királyságban. Ilyen alacsony februári járműértékesítési darabszámra 1959 óta nem volt példa a szigetországban. A járvány már eddig is hatalmas kiesést okozott az iparági szereplőknek, a Boris Johnson által nemrég bemutatott nyitási terv pedig még nehezebb helyzetbe hozza őket.

A járvány második hulláma, illetve az annak megfékezése érdekében hozott szigorú intézkedések még nehezebb helyzetbe hozták az autógyártókat az Egyesült Királyságban. A borzasztóan gyenge januári adatok után a Brit Autógyártók- és Kereskedők Szövetsége (SMMT) most közzétette a lesújtó februári számokat is, így kiderült, MÚLT HÓNAPBAN CSUPÁN 51 312 SZEMÉLYAUTÓT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés