Előfizetői tartalom

Elon Musk 6 zseniális ötlete, amivel az egész emberiség életét megváltoztathatja

Portfolio
Elon Musk sokak szerint a világ egyik leginnovatívabb személye, aki általánosságban véve másképp gondolkodik a jövőről és ennek jegyében számos iparágat forradalmasított már az utóbbi években. Jól mutatja ezt, hogy a mai napig egy sor olyan üzleti projektet indított el és tett meghatározóvá, amelyek pozitív hatást gyakoroltak a társadalomra. Ezen projektek sora igen hosszú és több egymástól elkülönülő iparágat érint; ilyen például a légi közlekedés vagy az egészségügy, olyan vállalatokkal, mint a SpaceX, a Tesla, a Neuralink vagy az OpenAI. Az Analytics Insight cikke alapján összeszedtük az eddigi legérdekesebb, Elon Musk nevéhez fűződő projekteket.

Egészségügy Az egészségügyi innovációk között említhető a Neuralink, amely képes lehet a neuronok és egy okostelefon közötti információ átadására. Az érme méretű eszközt a koponyában kell elhelyezni és Musk szerint a haj alatt megbújó apró hegen kívül semmilyen nyomot nem hagy. Musk célja az, hogy olyan készüléket gyártsanak, amely képes lesz kezelni súlyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés