Előfizetői tartalom

Eleged van a koronavírusból? Ez a hat földi paradicsom most is tárva-nyitva áll, ha kiszakadnál

Portfolio
Másról sem hallani mostanában, mint a koronavírus-járvány felfutó harmadik hullámáról, bezárkóznak és maszkot húznak az emberek világszerte - ha neked ebből eleged van, és a pénztárcádat sem annyira sajnálod, akkor több gyönyörű földi paradicsom is tárt karokkal vár egy kis "elmenekülésre", akár dolgozni, akár csak kikapcsolódni szeretnél. A CNBC most hat remek lehetőséget gyűjtött össze, ezeket mutatjuk be.

Anguilla A brit fennhatóság alatt álló Anguilla szigete még tavaly novemberben nyílt meg a turistákelőtt, a Johns Hopkins Egyetem által közölt adatok szerint azonban a mai napig mindössze 18 koronavírusos esetet regisztráltak a szigeten. A beutazás feltétele egy előzetes negatív koronavírus-teszt, de a megérkezéskor és az ezt követő, 10-14 napos "stay-in-place" után is tesztelik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés