Előfizetői tartalom

Berágtak az örmények: "így nem lehet tartós a béke!"

MTI
A karabahi Hadruti járásban az örmény örökség megsemmisítése folyik, ami akadályozza a tartós béke megteremtését a térségben - figyelmeztetett Ara Ajvazján örmény külügyminiszter kedden, miután Jerevánban tárgyalt Ann Linde svéd külügyminiszterrel, aki jelenleg az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnöki tisztét tölti be.

Ajvazján a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy az örmény örökség megsemmisítése a Hadruti járásban, és azeri települések létrehozása ott nem szolgálhat alapul a térségbeli tartós béke megteremtéséhez. Felhívta a figyelmet arra is, hogy Azerbajdzsán még fogva tart örmény hadifoglyokat. Az Azerbajdzsántól egyoldalúan elszakadt, majd magát függetlennek kinyilvánító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés