Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: Joe Biden kormánya humanitárius krízist próbál eltitkolni

Portfolio
Rekordközeli mennyiségű illegális bevándorló próbál bejutni az Egyesült Államokba, mióta Joe Biden átvette az elnökséget, viszont az új kormány mindenkit hazaküld, kivéve a felügyelet nélküli gyerekeket. Ez a politika oda vezetett, hogy már 15 ezer kiskorú bevándorlót tartanak fogva a bevándorlási hivatalok által használt intézményekben, viszont a Biden-kormány nem engedi sem emberjogi aktivistákat, sem a sajtó munkatársait a komplexumok közelébe. A kormány hozzáállását megelégelve Biden párttársai és a bevándorlási hivatalok munkatársai is elkezdtek szivárogtatni arról, hogy mi folyik az intézményekben és a helyzet nem meglepő módon drámai. Bármilyen súlyos arcvesztés is a helyzet a bevándorló-barát hozzáállással kampányoló Biden-kormány számára, továbbra sem hajlandók elismerni, hogy krízis van a határ mentén, emiatt pedig félő, hogy a megoldás is sokáig várat még magára.

Joe Biden kampánya során kifejezetten bevándorló-barát arculatot mutatott, hivatalos választási oldalán egy komplett aloldalt szentelt annak, hogy Donald Trump bevándorlási politikáját kritizálja és azt ígérte, hogy az Egyesült Államok, mint bevándorlók által felépített ország, ismét üdvözölni fogja az új életet keresőket. Biden nagyszabású bevándorlási csomagja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés