Előfizetői tartalom

Megszólalt a kormány az óraátállítás ügyében

Portfolio
A vasárnapi óraátállítás kapcsán arról kérdezték Gulyás Gergelyt a mai Kormányinfón, hogy volt-e vagy terveznek-e uniós vagy államközi egyeztetést a téli és a nyári időszámtás eltörlésének módjáról. A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy a kérdés a magyar kormány felett áll, mivel az ügyben Európai Uniós döntés szükséges.

Magyarország nyitott arra, hogy ha a többség így gondolja, az óraátállítást töröljük – jelentette ki Gulyás Gergely. Hozzátette, ezt a döntést Magyarország önállóan nem tudja megtenni. A miniszter kijelentésével kapcsolatban fontos tisztázni, hogy az egyeztetések során már nem az lesz a kérdés, hogy maradjon vagy törlésre kerüljön az óraátállítás, hanem az, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés