Előfizetői tartalom

Íme a legfontosabb kijelentések Joe Biden első elnöki sajtótájékoztatójáról

Portfolio
Megtartotta első önálló, elnöki sajtótájékoztatóját Joe Biden. Az elnöknek feltett kérdések az amerikai kül- és belpolitika számos aspektusát érintették, különös tekintettel a törvényhozás reformjára, az Afganisztánból tervezett kivonulásra, a koronavírus-járványra, illetve a bevándorlásra vonatkozóan. Ehhez kapcsolódóan a CNN összegyűjtötte a sajtótájékoztató legfontosabb pontjait.

Bevándorlás A legtöbb kérdés Joe Biden irányába a bevándorlás kapcsán érkezett, miután az elnök beiktatása óta rekord közeli bevándorló próbál bejutni a déli határon az Egyesült Államokba. Ennek következtében pedig szabályos humanitárius krízis alakult ki, amelyet a kormány igyekezett eltussolni. Biden válaszában megpróbálta kevesebbnek feltüntetni a határon átkelni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés