Előfizetői tartalom

Könnyeivel küszködve figyelmeztetett közelgő katasztrófára az amerikai járványügy vezetője

Portfolio
„Közelgő végzetre” és a koronavírus negyedik hullámára figyelmeztetett az amerikai járványügyi központ, a CDC vezetője. Rochelle Walensky a könnyeivel küszködve kérte arra Amerika lakosságát, hogy még "egy kicsit tartsanak ki" és tartsák be az egészségügyi előírásokat. Joe Biden elnök rövidesen a beszéd után arra kérte az amerikai államok vezetését, hogy állítsák vissza a maszkviselési kötelezettséget.

Rochelle Walensky, a CDC vezetője a könnyeivel küszködve kérte tegnap az amerikai lakosságot arra, hogy „még egy kicsit tartsanak ki” és tartsák be a közegészségügyi intézkedéseket, mint a maszkviselés és a távolságtartás, hogy megállítsák a járvány terjedését - írja a CNN. „Kérem, még egy kicsit tartsanak ki, hogy vegyék fel az oltást, hogy azok az emberek, akiket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés