Előfizetői tartalom

Jobb elnök Joe Biden, mint Donald Trump? Szavazzon!

Portfolio
Joe Biden elnök Donald Trumphoz hasonlóan igencsak megosztja az amerikai közvéleményt: saját párttársai rajongnak érte, republikánus ellenfelei utálják. Az amerikai szavazók szerint Biden a pandémia elleni küzdelemben nagyot alkotott, bevándorlási politikájával viszont még saját pártján belül is ellenfeleket szerzett. Ön mit gondol? Miben teljesített jól eddig Joe Biden és miben nem? Ki lehet az eddigiek alapján jobb elnök, Donald Trump vagy Joe Biden? Szavazzon!

Joe Biden bő két és fél hónapja vezeti az Egyesült Államokat, így négyéves ciklusából még rengeteg idő van hátra. Ettől függetlenül nagyjából már formálódnak a fő csapásvonalak, melyek mentén irányítani fogja a világ legnagyobb gazdaságával és katonai erejével rendelkező országát. Eddigi intézkedéseinek visszhangja hatalmas volt és megosztó: eltérő pollok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés