Előfizetői tartalom

Amerika alkut ajánlott, de Irán aligha fog kérni belőle

MTI
Washington kész megfontolni az Irán ellen a nukleáris programmal kapcsolatos szankciók feloldását, de csak akkor, ha Teherán szigorúan betartja a 2015-ös többhatalmi atomalkuban foglaltakat - jelentette be hétfőn az Egyesült Államok külügyminisztériumának szóvivője, egy nappal az iráni atomprogram korlátozásáról szóló egyezménnyel kapcsolatos bécsi egyeztetések előtt.

Ned Price újságírók előtt hozzátette, hogy az Egyesült Államok egészen biztosan nem készül egyoldalú gesztusokra Irán felé a bécsi egyeztetéseken, valamint leszögezte: egyelőre nem számítanak közvetlen tárgyalásokra Teheránnal. A Fehér Ház már korábban bejelentette, hogy delegációt küld a keddi megbeszélésekre, ám az Egyesült Államok képviselői nem ugyanabban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés