Előfizetői tartalom

Trágár hangvételű beszédben szedte szét volt szövetségeseit Donald Trump

Portfolio
Beszédet tartott Donald Trump volt elnök egy republikánus pártdonoroknak tartott eseményen a Mar-a-Lagóban. Az ingatlanmágnás a beszéd során obszcén hangvételben kritizálta a republikánusok szenátusi vezetőjét, Mitch McConnellt, Mike Pence volt alelnököt és Anthony Faucit, a Fehér Ház koronavírus-tanácsadóját is - írja a Fox.

A Donald Trump tulajdonába tartozó, floridai Mar-a-Lagóban tartott felvezető beszédet a volt elnök egy republikánus donoroknak rendezett gálaesten, a beszéd váratlanul obszcénra sikerült. Elsősorban Mitch McConnellt, a szenátus republikánus frakciójának vezetőjét kritizálta, aki szerinte túl könnyen „megengedte,” hogy egy „elcsalt választás” után beiktassák Joe Biden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés