Előfizetői tartalom

A világ legrosszabb járványhelyzetére nyit rá a régió - Mi folyik itt?

Portfolio
Miközben Kelet-Európa országai lakossági nyomásra enyhítenek a koronavírus visszaszorítása érdekében hozott korlátozó intézkedéseken, továbbra is ebben a térségben szedi legtöbb áldozatát a járvány. A térség országainak többsége újraindította a szolgáltatói szektort és enyhített a kijárási korlátozásokon, a népesebb államok, mint Lengyelország vagy Románia azonban továbbra is óvatosak az lazítások kapcsán – írja a Bloomberg.

Koronavírus-halálozás szempontjából legrosszabb helyzetben lévő tíz ország közül kilenc a volt keleti blokk államai közül kerül ki. Csehország például világszinten vezeti a statisztikákat az egy főre vetített halálozások tekintetében, ennek ellenére a cseh kormány döntése értelmében hétfőn megszűnt az éjszakai kijárási tilalom és a járások közötti átjárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés