Előfizetői tartalom

Orosz diplomatákat utasíthat ki Amerika

Portfolio
Akár már csütörtökön bejelenthetik, hogy az amerikai kormányzat tíz orosz diplomatát utasít ki az országból, illetve tovább szigorítja az amerikai bankoknak az orosz állampapírokkal való kereskedést – értesült a Wall Street Journal. A lépések oka a 2016-os elnökválasztás befolyásolása, illetve korábbi hackertámadások lehetnek.

A lap forrásai szerint a Biden-kormányzat most jutott el oda, hogy a 2016-os amerikai elnökválasztás befolyásolását, valamit kisebb ügyeket megtoroljon Oroszországot. Ennek keretében meghosszabbíthatják az amerikai bankok tilalmát a kötvénypiacon, ez a lépés a bevezetéskor a hozamok emelkedésével járt, így kézzelfogható gazdasági nehézséget okozott. A hírek szerint tíz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés