honvédség
Globál

Amerikai katonákkal tart gyakorlatot a Honvédség Budapesten

MTI
Portfolio
Nemzetközi gyakorlatot tartanak Budapesten a következő hetekben a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár és a US NAVY Naval Special Warfare, Special Boat Team-22 amerikai alakulat katonái - értesítette a Honvédelmi Minisztérium az MTI-t.

A közös gyakorlaton használt technikai eszközöket Pápáról szállítják a Magyar Honvédség Hadikikötőjébe, ezért 2021. április 17-én 15:00 óra és április 18-án 05:00 óra között az alábbi útvonalon megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani: Pápa - 83 sz. főút - Győr - M1-es autópálya - M0-s autóút - Budapest (IV. kerület Külső Váci út, Hadikikötő) - írják.

A minisztérium arra kéri a lakosságot, hogy a katonai járművek, konvojok közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek, mivel a járművek mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A konvojok mozgását a katonák forgalomszabályozással segítik.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát - írják, végül megköszönik a lakosság türelmét.

Az Egyesült Államok haderejének különféle alakulati és a Honvédség rendszeresen tartanak ehhez hasonló, kisebb gyakorlatokat.

Címlapkép: Szimulált sérültet látnak el az MH 25. Klapka György Lövészdandár 1. lövészzászlóaljára épülõ KFOR-kontingens 24. váltásába készülõ katonáinak tömegkezelési gyakorlatán a Tata melletti szomódi lõtéren 2021. január 20-án. A kép illusztráció. MTI/Krizsán Csaba

szerbia
utazás koronavírus
irán elnökválasztás 2
peru temetkezés koronavírus

Alapblog Tőzsde, a mentorunk

Archívumunkból (2019): A tőzsde sokak szemében egy kiszámíthatatlan terület. Aki viszont közelebb merészkedik hozzá...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Hol fordul az árfolyam, vételi, eladási zónák, piaci aktualitások.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Lakossági kockázatkezelési szakértő

Lakossági kockázatkezelési szakértő
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
benjámin netanjahu izrael támadás hamász