Előfizetői tartalom

Újabb szankciókat kaphat a nyakába Oroszország Navalnij halála esetén

MTI
Az Európai Unió Vlagyimir Putyin orosz elnököt és az orosz hatóságokat fogja felelősnek tartani azért, ha meghalna a bebörtönzött és éhségsztrájkot folytató ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij, valamint újabb szankciókat vezetnének be Moszkva ellen - jelentette ki Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter egy csütörtöki tévéinterjújában.

Tűrhetetlen az a könyörtelen üldöztetés, amelyet Navalnijnak el kell szenvednie. Élete veszélyben van. Reméljük, nem történik meg a legrosszabb, de nagyon határozottnak kell lennünk, vagyis szankciókat kell hozni- tette hozzá a miniszter a France 2-nek. Le Drian szerint Oroszország az utóbbi időben háromféle értelemben is nagyon messze ment. Először is a belföldön érvényesülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés