Előfizetői tartalom

Rasmussen: Az amerikaiak több mint fele szerint Kamala Harris nem volna alkalmas elnöknek

MTI
Az amerikaiak 51 százalékának kedvezőtlen véleménye van Kamala Harris alelnökről, különösen a Republikánus Párt szavazói gondolják úgy, hogy nem volna alkalmas elnöknek - állapította meg a Rasmussen közvélemény-kutató intézet a legfrissebb, telefonos és online megkérdezéssel készült, hétfőn nyilvánosságra hozott országos felmérésében.

Ezer ember véleményét kérte ki az intézet egy héttel ezelőtt, olyanokét, akik valószínűnek mondták, hogy szavaznának, ha akkor lett volna elnökválasztás. Az 51 százalékos negatív megítélésen belül 43 százalék azoknak az aránya, akiknek nagyon rossz a véleménye Joe Biden alelnökéről. A magukat valószínű szavazóknak mondók 46 százalékának kedvező a véleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés