Előfizetői tartalom

Megrázó a helyzet az országban, amelyen néhány hét alatt lett úrrá a félelem a járvány súlyossága miatt

Portfolio
Az utóbbi napok eseményei megmutatták, hogy milyen egészségügyi katasztrófát tud okozni a koronavírus-járvány. A világ most Indiára figyel, ahol naponta dönt rekordokat az új fertőzöttek és a halálesetek száma. Az indiai kormány látványosan nem tud úrrá lenni a helyzeten, amelyet egy új vírusmutáns megjelenése is súlyosbít. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy miként próbál megküzdeni India a világ jelenleg talán legelkeserítőbb járványhelyzetével.

Március elején az indiai egészségügyi miniszter még úgy nyilatkozott, hogy India már a koronavírus-járvány utolsó fázisában van, emellett méltatta a Narendra Modi indiai miniszterelnök által elindított vakcinaexportokat, amelynek köszönhetően több millió Indiában gyártott vakcina került adományként vagy kereskedelmi céllal különböző országokba. Az egészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés