Előfizetői tartalom

Koronavírus: már több vakcinára is lehet regisztrálni itthon, Ausztria saját védettségi igazolványt ad ki

Portfolio
A globális adatok azt mutatják, hogy a koronavírus újabb járványhulláma elérhette a tetőpontját, az új fertőzöttek száma 323 ezer volt a világban az előző 24 órában. Az Egyesült Államokban tovább javult a helyzet, Indiában viszont még mindig nagyon magas esetszámokat közölnek. Magyarországon is visszaszorulóban van a járvány, az itthon beoltottak száma már 4 millió felett van. A Sinopharm vakcinájáról viszont kedvezőtlen hírek érkeztek, amelyekre Müller Cecília is reagált. Itthon a 16-18 évesek regisztrálhatnak majd a Pfizer oltásra, a Szputnyikra pedig azok a regisztráltak, akik erről SMS-t tájékoztatást kapnak. Legfrissebb keddi híreink percről percre.

2021. május 04. 20:41 Megosztás Koronavírus: az európaiak egynegyedét már beoltották Egyre gyorsabban halad a koronavírus elleni oltások beadása az Európai Unióban, az európaiak egynegyede már megkapta a vakcina első adagját - közölte Ursula von...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés