Előfizetői tartalom

Ukrajnában tovább lassult a járvány terjedése

MTI
Ukrajnában keddre tovább lassult a koronavírus-fertőzés terjedése, kevesebb mint 2500, a megelőző napinál csaknem 300-zal kevesebb új koronavírusos beteget jegyeztek fel, az elhunytak száma is a korábbiaknál jóval alacsonyabb volt, viszont a járvány tavaly márciusi kitörése óta regisztrált halálos áldozatoké már megközelítette a 45 ezret.

A hivatalosan közölt adatok alapján az elmúlt napban az azonosított fertőzöttek száma 2472 új esettel 2 088 410-re, az elhunytaké pedig 166-tal 44 916-ra nőtt. A megelőző két napban is hasonlóan 160 körüli volt az elhunytak száma, míg azt megelőzően még háromszáz fölötti volt. Noha már ötödik napja egyre kevesebb új beteget jegyeznek fel, a mostani csökkenés lehet annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés