Előfizetői tartalom

Az amerikai külügyminiszter újabb orosz agresszióra figyelmeztetett

MTI
Oroszország továbbra is veszélyt jelent Ukrajnára, mert nem vonta vissza csapatait az ország határaitól, így lehetősége van rövid időn belül újabb agressziós cselekményeket elindítania a Donyec-medencében - jelentette ki Antony Blinken amerikai külügyminiszter csütörtökön Kijevben, miután megbeszélést folytatott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

"A fenyegetések továbbra is fennállnak. Oroszország kivonta egyes csapatait, de jelentős része továbbra is az ukrajnai határon marad. Oroszország képes meglehetősen rövid idő alatt agresszíven cselekedni, ha úgy dönt. Szorosan figyeljük a helyzetet" - szögezte le közös sajtótájékoztatójukon az amerikai politikus. Elismerően jegyezte meg, hogy Ukrajna visszafogottan reagált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés