Előfizetői tartalom

Itt a hivatalos árlista: kevesebb, mint 15 millióért lehet már Teslát venni Magyarországon

Portfolio
A Tesla nemrég közzétette a hivatalos magyarországi árlistáját – írta laptársunk, a Pénzcentrum. Eszerint a legolcsóbb modell ára hajszálnyival ugyan, de 15 millió forint alatt marad, amelynek köszönhetően a régi pályázati kiírás alapján járhat rá az elektromos autókra igényelhető 500 ezer forintos állami támogatás. Azok a taxisok, akik a prémiumelektromos-autó mellett tennék le a voksukat, még jobban járhatnak, az ígéretek szerint ők akár 6,75 millió forintos kedvezménnyel is hozzájuthatnak egy Tesla Model 3-hoz.

Portfolio-MAGE Járműipar 2021 Az elektromobilitásra történő átállás kiemelt témája lesz a Járműipar 2021 konferenciánknak, regisztráljon ön is: Információ és jelentkezés A Pénzcentrum beszámolója szerint a hivatalos árlista alapján a legolcsóbb Tesla, a Model 3 ára itthon 14 999 900 forintról indul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés