Előfizetői tartalom

Bejelentette a Fehéroroszország elleni lépéseket Ursula von der Leyen

MTI
Az Európai Uniónak nagyon határozott választ kell adnia a Ryanair légitársaság járatának elfogadhatatlan, előző napi földre kényszerítésére, az Aljakszandr Lukasenka elnök vezette fehérorosz rezsimnek ugyanis meg kell értenie, hogy az ilyen cselekedeteknek komoly következményei vannak - jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben hétfőn.

Ursula von der Leyen a hétfő este kezdődő, kétnapos EU-csúcstalálkozóra érkezve hangsúlyozta, hogy a tagállami vezetők szankciók bevezetésének lehetőségéről fognak tárgyalni a vasárnapi incidens felelőseivel, a fehérorosz légi ágazat illetékeseivel, illetve mindazokkal szemben, akik a "fehérorosz rezsimet anyagilag támogatják". Elmondása szerint a mintegy hárommilliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés