Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett Joe Biden a koronavírus eredetéről

Portfolio
Két lehetséges forgatókönyvet azonosított az amerikai hírszerzés a Covid-19 pandémia eredetét illetően, Joe Biden amerikai elnök arra utasította a titkosszolgálatokat, hogy folytassanak részletesebb vizsgálatot, hogy kiderítsék, melyik a biztos. 90 napot adott a hírszerzőknek, hogy egyértelmű megállapítást tegyenek. A laboratóriumi eredet az egyik legvalószínűbb forgatókönyv.

A politikus azt is elmondta, hogy a két forgatókönyv közül „az egyik valószínűbb, mint a másik,” de mindkettőről „kicsi-közepes a meggyőződése” az amerikai hírszerzésnek. A két lehetséges forgatókönyv a laboratóriumi eredet, illetve az állatokról való átterjedés, de Joe Biden nem tisztázta, hogy melyiket tartja az amerikai hírszerzés valószínűbbnek. A bejelentés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés