Előfizetői tartalom

Olaszországban rekordszámú oltást adtak be tegnap - Kínában harmincötször annyit egy átlagos napon

Portfolio
Magyarországon a ma reggel közölt adatok szerint tegnap 150 ezer második oltást adtak be, amely a néhány héttel ezelőtti "szuperpéntek" hatását mutatja - ekkor tették lehetővé a regisztrációt Pfizer oltásra. Olaszországban 600 ezer új beadott oltással megdőlt a rekord - eközben Kínában 21 millió oltást adtak be egyetlen nap alatt, de lakosságarányosan így is rosszabbul állnak, mint a nyugati országok. Eközben ott is elkezdett terjedni a járvány, ahol másfél évig szinte meg sem jelent.

2021. június 05. 21:32 Megosztás Ezért nincs járvány Kínában másfél éve: 11 új eset miatt részben lezártak egy 13 milliós várost A kínai döntéshozók további korlátozásokat vezettek be Kantonban, hogy ezzel tartóztassák fel a járvány terjedését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés