Előfizetői tartalom

Koronavírus: Boris Johnson az egész világot beoltaná

MTI
Boris Johnson brit miniszterelnök konkrét kötelezettségvállalásokat kér a jövő héten a hét legnagyobb ipari hatalom alkotta csoport (G7) többi tagországának vezetőitől annak elősegítésére, hogy 2022 végéig a világ teljes lakosságát be lehessen oltani a koronavírus elleni vakcinákkal - közölte vasárnap a londoni kormányfői hivatal.

A G7-országok - a soros elnöki tisztséget betöltő Egyesült Királyság, valamint az Egyesült Államok, Japán, Kanada, Németország, Olaszország és Franciaország - vezetői több más meghívott ország és szervezet képviselőivel együtt háromnapos csúcstalálkozót tartanak jövő péntektől a délnyugat-angliai Carbis Bay kisvárosban. A találkozón jelen lesz Joe Biden amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés