Előfizetői tartalom

Sima CDU-siker: mégsem olyan forradalmi a hangulat Németországban?

MTI
A szeptemberi parlamenti voksolás előtti utolsó tartományi választást nagy fölénnyel nyerte a CDU Szász-Anhaltban. A felmérések alapján országosan kiélezett lehet a versenyfutás a Zöldekkel, a mostani adatok azonban arra utalnak, hogy kevésbé forradalmi a hangulat, mint sokan hitték, bár Szász-Anhalt hagyományosan a CDU pályája. 

A CDU tartományi szervezete a német sajtóban megjelent első értékelések szerint szenzációs győzelmet aratott a szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás előtti utolsó voksoláson. A párt és kancellárjelöltje, Armin Laschet így megerősödve vághat neki a szeptemberi Bundestag-választás kampányának. A legnagyobb vesztes a korábban a legnagyobb esélyesnek tartott Alternatíva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés