Előfizetői tartalom

Az E.ON számos segítséget nyújthat az autóiparnak, hogy a zöld gyártás pénzügyileg is fenntartható és hatékony legyen

Portfolio
Az E.ON-nál hiszünk abban, hogy a jó gondolatok együtt születnek és ha ketten együtt gondolkodnak, akkor az egy meg egy több lesz kettőnél – jelentette ki előadásában Tóth András a Járműipar 2021 konferencián. Az E.ON Hungária csoport megoldásértékesítési igazgatója hangsúlyozta azt is, hogy a fenntarthatóság nem csak azt jelenti, hogy valami zöld, hanem pénzügyileg is fenntartható és hatékony. Kiemelte, az autóipari cégek jelenleg döntően napelemes rendszereket szeretnének alkalmazni a zöld energia előállításának érdekében, ugyanakkor nem szeretnének energetikai engedélyessé válni. Cégcsoportjuk ebben is tud segítséget nyújtani, továbbá számos másik terméket és szolgáltatást kínálnak az autóipari szereplők számára.

Tóth András előadása bevezetéseként elmondta, hogy az E.ON SE stratégiát váltott, ennek keretében három pillére kívánja helyezni működését a jövőben, amelyek az alábbiak: Hálózatüzemeltetés Energiakereskedelem Infrastruktúra megoldások Előadását azzal folytatta, hogy az Audi és az E.ON együttműködésének eredményeképp Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés