Előfizetői tartalom

Nézzük, melyik most a világ 10 legjobb mesterlövész-fegyvere!

Portfolio
Néhány hete írtunk a világ legjobb mesterlövészeiről, most ideje sorra venni a világ legjobb mesterlövész-fegyvereit. A Military Today csinált egy kiváló gyűjtést a legjobb, jelenleg hadrendben lévő fegyverekről; ők olyan paraméterek alapján állították fel a rangsort, mint a lőtávolság, a pontosság, a felhasználók száma, megbízhatóság, páncéltörő képesség, stb. A fegyver-prototípusokat, a távcsöves öntöltő puskákat és a hadrendből kivont fegyvereket nem vették be a rangsorba.

McMillan TAC-50 Az amerikai haditengerészet mesterlövésze TAC-50 (Mk. 15) rombolópuskával. Fotó: PFC Timothy J VIllareal via Wikimedia Commons A TAC-50-es az amerikai McMillan Firearms vállalat egyetlen nemzetközileg ismert terméke, először a kanadai haderő különleges egységei rendszeresítették, de mára már számos másik országban is használják. Egy 12,7 milliméteres lőszert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés