Előfizetői tartalom

Egyre nyomasztóbb hírek érkeznek az indiai mutáns koronavírusról

Portfolio
A világ több országában jelen van már az indiai koronavírus-variáns, amely fertőzőbb és súlyosabb lefolyást okoz, mint a brit variáns. Anthony Fauci, az amerikai járványügy feje szerint könnyen lehet, hogy az esetszámok kéthetente duplázódni fognak az indiai mutáns miatt az Egyesült Államokban, és az indiai variáns olyan terjedési pályát fut be majd, mint a brit. A legaggasztóbb fejlemény viszont, hogy Izraelben, ahol rekordgyorsan értek el 60%-os átoltottságot kizárólag a leghatékonyabbnak tartott mRNS-vakcinákkal, szintén nőttek az esetszámok az indiai mutáns miatt. Legfrissebb híreink percről percre.

2021. június 23. 22:05 Megosztás Rosszabb román halálozási adatok Romániában meghaladta a kétezret azoknak a - koronavírus-fertőzésnek tulajdonított - korábbi haláleseteknek a száma, amelyekkel utólag igazították ki a járványügyi statisztikát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés