Előfizetői tartalom

Itt a kiírás az állami ingyenmilliókról: cégek és egyéni vállalkozók is vehetnek elektromos járművet támogatással

Portfolio
Nagyon jó hírt kaptak azok a cégek és egyéni vállalkozók, akiknek korábban nem adtak lehetőséget arra, hogy állami támogatással jussanak hozzá új elektromos járműhöz. A pályázatokat lebonyolító IFKA oldalán ugyanis ma megjelent egy új kiírás, amely számukra is lehetővé teszi az állami ingyenmilliókkal történő vásárlást július 12-től.

Közel másfél hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy csalódottak lehetnek a cégek és a magánvállalkozók, hiszen számukra nem nyílt meg a lehetőség arra, hogy állami támogatással vásárolhassanak elektromos járművet. A pályázatokat lebonyolító IFKA hivatalos oldalán ma viszont megjelent egy vadonatúj kiírás, amelynek értelmében az állam immár a gazdasági társaságoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés