Előfizetői tartalom

Fehéroroszország megfenyegette az EU-t

MTI
Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök azzal fenyegette meg Brüsszelt és Berlint, hogy migránsok tömegeit engedi Európába, különösen Németországba, és hogy betiltja a kínai és az orosz áruforgalom áthaladását az országán keresztül, válaszul arra, hogy az Európai Unió büntetőintézkedésekkel sújtotta Fehéroroszországot a vitatott választások, a tömeges megtorlások és a politikai ellenfelek őrizetbe vétele miatt.

Fehéroroszország elnöke a keddi kormányülésen úgy fogalmazott: be fogja tiltani a kínai és az orosz áruforgalom áthaladását az országán keresztül. "Emlékeznek a Skodára, a Niveára és a többire? Azt mondtuk nekik: fiúk, köszönjük, de viszlát, minden jót!" - mondta Lukasenka a minisztereinek. Első lépésként lezártuk a belarusz piacot - fejtette ki az elnök. Második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés