Előfizetői tartalom

Anglia módosít, újabb ország kerül a zöld csoportba - De mi van Magyarországgal?

MTI
Jövő hétfőtől Bulgária átkerül az angliai utazási lista zöld, vagyis az onnan Angliába érkezők számára karanténkötelezettségtől mentes csoportjába a brit közlekedési minisztérium szerda esti ismertetése szerint. Ez azt jelenti, hogy Máltával együtt immár két EU-tagország van a brit kormány zöld utazási listáján, Magyarország azonban továbbra is a karanténkötelezett sárga országok kategóriájában maradt.

Grant Shapps közlekedési miniszter a vártnál egy nappal korábban jelentette be az eredményét az angliai beutazási listák legújabb felülvizsgálatának, amelyet a kormány háromhetente végez el, a következő eredetileg csütörtökön lett volna esedékes.     Shapps szerda este közölte, hogy a Spanyolországhoz tartozó, a brit turisták körében rendkívül népszerű Baleári-szigetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés