Előfizetői tartalom

További szankciókat hozhat az EU Fehéroroszországgal szemben

MTI
Az emberi jogok és az alapvető szabadságjogok súlyos megsértésének ára van, az Európai Unió kész mérlegelni további korlátozó intézkedések meghozatalát Fehéroroszország ellen - jelentette ki az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője csütörtökön arra reagálva, hogy előző nap a fehérorosz rendőrség átkutatta jogászok, emberi jogi aktivisták és újságírók irodáit és otthonait.

Josep Borrell kijelentette, a szerdai fehérorosz intézkedés újabb bizonyíték arra, hogy az Aljakszandr Lukasenka elnök vezette fehérorosz rendszer szisztematikus és jól szervezett kampányt folytat az összes, az országban még megmaradt másként gondolkodó elhallgattatására és arra, hogy visszaszorítsa a polgárok terét.      A rezsimnek le kell állítania az elnyomást,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés