Előfizetői tartalom

Rejtélyes gyilkosság: maga az elnök sem volt biztonságban a hányattatott sorsú országban

Megdöbbentő események történtek múlt héten Haitin, fegyveresek meggyilkolták az ország elnökét, Jovenel Moiset. Az elkövetők ellen hajtóvadászatot indítottak a hatóságok, többüket sikerült letartóztatni, a merénylet kitervelőjének kilétét azonban továbbra is rejtély övezi. Haitin, amely a Föld egyik legszegényebb országa, ezzel párhuzamosan politikai válság alakult ki, mivel vita tárgyát képezi, hogy ki jogosult ellátni az elnöki feladatokat a következő választásokig. A mostani eseményekre ugyan senki sem számított, Haiti múltjában viszont nem egyedülálló a káosz és a politikai bizonytalanság.

Egy rejtélyes gyilkosság Múlt hét szerdán robbant a hír, hogy fegyveresek megölték Jovenel Moise haiti elnököt a saját rezidenciáján, emellett az irodáját és a hálószobáját is feldúlták. Moisere egy tucat lövést adtak le az elkövetők miután beosontak az elnöki palotába és megkötözték a személyzetet. Az elnök felesége megsérült, őt jelenleg kórházban ápolják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés