Előfizetői tartalom

Szijjártó Péter: Magyarország mindent elkövet a Donyec-medencei válság rendezéséért

MTI
Az Európa Tanács (ET) soros elnökségét betöltő Magyarország mindent elkövet azért, hogy a Donyec-medencei fegyveres konfliktus mihamarabb békésen megoldódjon - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a kelet-ukrajnai front mentén lévő Sztanicja Luhanszkában, ahol ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával közösen tettek látogatást.

Rendkívül szomorúnak tartom, hogy Európában a 21. században is még mindig vannak háborús konfliktusok. A Sztanicja Luhanszka-i átkelőhely egészen biztosan Európa legszomorúbb, leglehangolóbb pontjai közé tartozik. Mi az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának soros elnökeként mindent elkövetünk azért, hogy segítsük ennek a konfliktusnak a békés és minél gyorsabb megoldását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés