Előfizetői tartalom

Súlyos jelentés a koronavírus eredetéről: mesterséges lehet a vírus, komoly munka van a nyomok eltüntetésében

A történelem legnagyobb eltussolásának, nyomeltüntetésének nevezi egy, az amerikai Képviselőház külügyi bizottságának Republikánus Párthoz tartozó képviselői által készített jelentés a koronavírus eredettörténetét. A jelentésben azt valószínűsítik, hogy a SARS-CoV-2 egy mesterséges koronavírus-mutáns, amely 2019. szeptember 12. előtt szabadult el a Vuhani Virológiai Intézet laborjából, a Kínai Kommunista Párt pedig nagy mennyiségű erőforrást szentelt a bizonyítékok eltüntetésére és amerikai állampolgárok, valamint a WHO is segítette őket ebben.

Az amerikai Képviselőház külügyi testületének Republikánus tagjai tavaly szeptemberben készítettek egy jelentést a koronavírus lehetséges eredetéről, ezt a dokumentációt egészítették ki egy most publikált állásfoglalással. A jelentés erős felütéssel indul: azt írják, hogy a SARS-CoV-2 az eddigi bizonyítékok alapján nagy valószínűséggel a Vuhani Virológiai Intézetből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés