Előfizetői tartalom

Saját koronavírus-elmélettel vág vissza Peking: valójában egy amerikai katonai laborból indult a járvány

Portfolio
Egyre több hivatalos állásfoglalás valószínűsíti az Egyesült Államokból, hogy a Vuhani Virológiai Intézetből szabadult el a világjárványt okozó SARS-CoV-2, Kína viszont most már nemcsak tagadja ezt az eredet-elméletet, hanem azt állítja: valójában az Egyesült Államok egyik katonai laborjából szabadult el a fertőzés, melyet amerikai katonák hordoztak be Kínába.

Tavaly tavasszal, amikor a járvány elkezdődött, a kínai külügyminisztérium elkezdett terjeszteni egy konteót arról, hogy az Egyesült Államok egyik katonai laborjából származik a világjárványt okozó SARS-CoV-2. Most, hogy az Egyesült Államok egy újabb jelentést publikált, melyben azt írják, hogy nagyon valószínű, hogy a Vuhani Virológiai Intézetből származik a vírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés