Előfizetői tartalom

Erős földrengés rázta meg Haiti déli részét, rendkívüli állapot lépett életbe

MTI
Erős, az amerikai földtani intézet (USGS) tájékoztatása szerint a Richter-skála szerinti 7,2-es erősségű földrengés rázta meg szombaton Haiti déli részét. Az első jelentésekkel ellentétben a földmozgás több halálos áldozatot követelt, és számos épület romba dőlt. Ariel Henry miniszterelnök egy hónapra szóló rendkívüli állapotot léptetett életbe.

Az országos polgári védelmi ügynökség helyi idő szerint délután 29 halálos áldozatról számolt be, az áldozatok között több a gyermek. A hatóságok attól tartanak, hogy a halottak száma jelentősen növekedni fog.     A korábban elrendelt szökőár-riadót ugyanakkor nem sokkal később hatályon kívül helyezték.     A földmozgás fészke 10 kilométer mélyen volt.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés