Előfizetői tartalom

Nagy pusztítást okozott az Ida hurrikán - Több mint húsz ember életét vesztette

MTI
Több mint húsz ember életét vesztette az egyesült államokbeli New York, New Jersey és Pennsylvania államokban a szokatlanul heves esőzések miatt, amelyet a déli államokban nagy pusztítást okozó Ida hurrikán okozott, miután trópusi viharrá szelídülve haladt át az Egyesült Államok északkeleti részén szerda éjszaka - jelentette csütörtökön az amerikai sajtó.

A beszámolók szerint a vihar következtében az alagsori lakások hirtelen megteltek vízzel, a folyók és a patakok megduzzadtak, és az utakon hömpölygő víz szinte elnyelte az autókat. A New York-i rendőrség tájékoztatása szerint nyolc ember halt meg a városban, amikor a víz csapdába ejtette őket a pincékben. A New Jersey városában található Elizabeth lakótelepen négy holttestet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés