FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Új stratégiát javasol Brüsszel Oroszországgal és Kínával szemben

MTI
Az Európai Uniónak gátat kell szabnia az agresszív orosz politikai törekvéseknek, és közös uniós stratégia kialakításával elő kell készítenie a jövőbeli demokratikus Oroszországgal folytatni kívánt együttműködést; Kínával a globális problémák közös kezelése mellett az uniónak rá kell mutatnia az emberi jogi jogsértésekre is - szögezték le az Európai Parlament képviselői állásfoglalásukban csütörtökön.

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén az Oroszországgal kapcsolatos állásfoglalásukban a képviselők hangsúlyozták: "a jelenlegi tekintélyelvű rendszer működése ellenére az uniónak olyan stratégiát kell kialakítania, ami számol Oroszország demokratikus átalakulásával". Az EP szerint az uniónak az Egyesült Államokkal és más hasonló gondolkodású partnerekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés