FONTOS Itt az új történelmi rekord a lakossági hiteleknél, a cégeknek viszont nem jött be a kormány húzása
 
Előfizetői tartalom

Amerikával fizettetné ki Afganisztán helyreállítási költségeit Vlagyimir Putyin

MTI
Közös Afganisztán-politikát sürgetett, és menekülésnek minősítette a nyugati katonai koalíciónak az országból történt távozását Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön a Sanghaji Együttműködési Szervezet dusanbei tanácskozásán, amelyen a járványügyi karanténba vonulása miatt videokonferencia révén vett részt. Egyúttal támogatásáról biztosított Irán felvételét a közösségbe.

Szervezetünknek most sürgős feladatot kell megoldania közös, összehangolt irányvonal elfogadásával, tekintettel az afganisztáni helyzet kiéleződésével járó komoly kockázatokra, miután az Egyesült Államok és a NATO-szövetségesei elhamarkodottan kivonultak, hogy azt ne mondjam, elmenekültek az országból - mondta Putyin. Álláspontja szerint Afganisztán helyreállítási költségeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés