Előfizetői tartalom

Joe Biden: elkezdődött a diplomácia új korszaka

MTI
Joe Biden szerint az afganisztáni küldetés vége a diplomácia korszakának kezdete. "Véget vetettünk a 20 éve tartó afganisztáni konfliktusnak, és ahogyan lezárjuk a könyörtelen háború korszakát, egy új korszakot nyitunk meg, a fáradhatatlan diplomácia korszakát" - mondta Biden, aki az ENSZ-közgyűlés 76. ülésszakának általános vitájában szólalt fel kedden.

Biden - aki elnökként első ízben mondott beszédet az ENSZ-közgyűlésben - kijelentette: azon fog dolgozni a kongresszussal együtt, hogy a megkettőzzék a fejlődő országoknak az éghajlatváltozás leküzdésére nyújtott segítséget,és segítsék a COVID-19 világjárvány elleni fellépést. Iránnal kapcsolatban az amerikai elnök hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok maradéktalanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés