Előfizetői tartalom

Ön szerint ki lesz Angela Merkel utódja? Szavazzon!

Portfolio
Nyakunkon a német szövetségi választás, már csak pár napot kell várnunk arra, hogy Németország választópolgárai arról döntsenek szeptember 26-án, hogy ki vezesse tovább az országukat. A mostani választás már csak azért is rendhagyó, mert ezúttal már nem méretteti meg magát Angela Merkel, aki 16 év után hagyja el a kancellári hivatalt. A verseny éppen ezért szokatlanul kiegyenlítetté vált a pártok között, amely hosszadalmas koalíciós tárgyalásokat vetít előre a jövőre nézve. Ennek ellenére a választás kimenetele igen jelentős hatást gyakorolhat mind Európára, mind pedig a német-magyar kapcsolatokra. Ön szerint ki fog nyerni? Szavazzon a Portfolio-n!

Csupán pár nap van hátra a német szövetségi választásig, amelynek eredményeképpen kiderül, hogy ki lesz a 16 év után leköszönő német kancellár, Angela Merkel utódja. A korábbi évekhez képest jóval izgalmasabb választási kampánynak lehettünk szemtanúi és még most sem látszik, hogy melyik párt kerül ki győztesen az indulók közül, azt pedig még kevésbé, hogy milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés