Előfizetői tartalom

Bebukott a Republikánusok nagy dobása a 2020-as választási eredmény megfordítására

Portfolio
Több hónapig kellett várni arra, hogy újraszámolják az illetékesek az Arizonában leadott szavazatokat, de nemhogy nem bizonyosodott be az, hogy Donald Trump több szavazatot kapott Joe Bidennél, de még veszített is 261 szavazatot, miközben Demokrata ellenfele 99-cel több szavazatot kapott az eredetileg jelentettnél – írja a New York Times.

Várhatóan ma teszik hivatalosan is közzé Arizona állam újraszámolt választási eredményeit a 2020-as választásra vonatkozóan, az államot fordította Joe Biden, akit végül elnökké is választottak. A New York Times megszerezte az újraszámlálás eredményeit. Mint ismertetik: Donald Trump 261 szavazatot vesztett Arizona legnépesebb megyéjében, Maricopában, míg Joe Biden elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés