Előfizetői tartalom

Hatalmas kihívás előtt a kecskeméti Mercedes-gyár - A következő hetekben fontos bejelentések jöhetnek

A Mercedes-Benz EQB gyártásának előkészítése, felpörgetése kihívást jelent a kecskeméti üzem számára, amelyet tökéletesen teljesíteni fognak - jelentette ki Jörg Burzer egy exkluzív kerekasztalbeszélgetésen, a Portfolio kérdésére válaszolva. A Mercedes-Benz AG igazgatósági tagja, termelési és ellátási láncért felelős vezetője beszélt arról is, hogy Magyarország az egyik alappillére a kompaktautó-gyártásnak a vállalat globális termelési hálózatán belül. És megtudtuk azt is, hogy már javában keresik a megoldásokat, amelyekkel biztosítják a Mercedes-Benz akkumulátoraiba kerülő cellák előállítását.

A globális chiphiány a Daimler működésére is kedvezőtlen hatással van, milyen intézkedéseket hoztak a probléma kezelésére? Ahogy a versenytársainknak és mindenkinek az autóiparban, hatalmas kihívást okoz számunkra is a globális félvezetőhiány. A jelenség a harmadik negyedévben különösen kedvezőtlen hatással van a működésünkre. Ebben fontos szerepet játszik az is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés