Előfizetői tartalom

Katasztrófa, amit látunk: súlyos a helyzet Európa egyik legerősebb országában, de lehet ennek egy nagy nyertese

Portfolio
Az Egyesült Királyság nagyvárosaiban sorra „száradtak ki” a benzinkutak a pánikszerű üzemanyagvásárlások hatására az elmúlt napokban. A kígyózó járműsorok látványa, a hosszas várakozások keserű tapasztalta, vagy maga a kialakult abszurd helyzet, hogy az ember nem tud akkor és ott tankolni, ahol és amikor akar, sokakat arra ösztönzött, hogy más alternatívát keressenek. Ennek köszönhetően az új és használt elektromos autók iránti érdeklődés egészen drámaian megnőtt a szigetországban.

Ahogy arról korábban mi is több anyagunkban beszámoltunk, a gázárak drámai emelkedése, az élelmiszerhiánnyal kapcsolatos hírek és az üzemanyagot szállító kamionsofőrök hiánya együtt arra sarkallt sokakat az Egyesült Királyságban, hogy az üzemanyagot is elkezdjék felvásárolni. Mindez a múlt hétvégén kaotikus jeleneteket okozott, sok angliai városban hosszú sorokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés